Restaurace U Matěje je zaměřená na moderní i klasickou českou kuchyni. Podnik vede zkušený šéfkuchař Jan Punčochář, známý z televizní soutěže MasterChef Česko. Příjemné posezení na zahradě, profesionální obsluha a dokonalá prezentace jídel tady dávají vyniknout tradiční české kuchyni v současném podání.
Co ochutnat v Česku: typické české jídlo a speciality | strana 9 z 9
Restaurace U Matěje, Praha: česká kuchyně v podání Jana Punčocháře
Restaurace Kuchyň, Praha
Restaurace Field ⭐, Praha: michelinský oběd v době covidu
Restaurace Field je michelinskou hvězdou oceněná restaurace v centru Prahy, která se specializuje na moderní severskou kuchyni. Field vede šéfkuchař Radek Kašpárek. V době kovidu nabízí podnik tříchodové obědové menu včetně kávy za mimořádně příznivou cenu 590 Kč. Hosté si mohou vybrat ze dvou předkrmů, dvou hlavních chodů a dvou dezertů, vinný lístek zahrnuje světová i česká vína a sommeliéři rádi poradí s výběrem.