Restaurace Field je vysoce ceněná restaurace v centru Prahy, jedna ze dvou restaurací v Česku, která je držitelem michelinské hvězdy. Ve Fieldu je šéfkuchařem a spoluvlastníkem Radek Kašpárek, známý z populární soutěže Masterchef Česko. Podnik je vyhlášený svou moderní severskou kuchyní a dokonalým servisem.
Field získal michelinskou hvězdu v roce 2016 a od té doby ji neustále obhajuje. Koronavirová krize je však ke gastronomii nemilosrdná, všechny podniky řeší výpadek hostů a tím i příjmů. I Field tak přišel s cenově naprosto neuvěřitelnou nabídkou, kdy tříchodové obědové menu včetně kávy nabízí za 590 Kč.

Na úvod se servíruje čerstvě upečený mini chléb s výběrem másel, skvěle dochucených pomazánek, pražených semínek, čerstvých bylinek a soli. Lepší chléb jsem nikdy v životě nejedl.

V rámci obědového menu je možné vybírat ze dvou předkrmů, dvou hlavních chodů a dvou dezertů. Pokud jdete ve dvou, doporučuji zvolit všechny chody a pokud je to možné, vzájemně ochutnat.

Kuchyně je ve Fieldu částečně otevřená, takže pokud máte to štěstí jako já, můžete pozorovat, jaký koncert se v kuchyni pod vedením Radka Kašpárka odehrává.

Všechny chody jsou perfektně dochucené a zároveň jsou malým uměleckým dílem na talíři. Vinný lístek je zde rozsáhlý a obsahuje řadu lahví z celého světa i výběr místních českých vín. Sommeliéři jsou znalí a pomohou vám s výběrem, k obědovému menu nabízejí i rozlévaná vína po skleničce.

Stálý jídelní lístek obsahuje pokrmy z čerstvých surovin z místních zdrojů a je aktualizován podle sezóny, aby odrážel to nejlepší, co je k dispozici. Restaurace nabízí celou řadu degustačních menu.

Tříchodové obědové menu v michelinskou hvězdou oceněném Fieldu za 590 Kč je nepřekonatelně výhodné. Pokud si chcete užít špičkovou gastronomii za doslova neuvěřitelnou cenu a zároveň Field v těžké době podpořit, teď je vhodná doba.
Z návštěvy budete nadšení.
Dobrou chuť!
Více informací o restauraci Field získáte po kliknutí na odkaz na mapě:
🇨🇿 Guláš s šesti nebo pasta carbonara? Přihlaste se k mému newsletteru a já vám zdarma pošlu vše, co potřebujete vědět, abyste si v zahraničí vychutnali ta nejlepší místní jídla.